logo
Quality Time Gastouder Doesburg
Home
Quality Time
Links
Contact
Sitemap

Zoeken naar de juiste klik

Op zoek naar een goede dagopvang voor je baby, peuter of kleuter sta je als ouder al snel voor lastige keuzes.

Hoe vergelijk je de voor- en nadelen van een grotere  kinderopvang met die van gastouders of een BSO (buitenschoolse opvang)? Hoe weet je wat het beste voor jouw kind is?

Dan is het belangrijk je in de zaak te verdiepen (zie onze links). Maar er is meer. Je wilt zeker weten dat de jongeling in vertrouwde en zorgzame, kundige handen komt. Die vind je alleen als je de voelhorens uitsteekt en poolshoogte neemt. Vertrouw vervolgens op je eigen oordeel en kijk of de goede 'klik' ontstaat.

Zo'n klik is ook voor de gastouder onmisbaar, al was het maar om goed bij 'thuis' te kunnen aansluiten. Voortdurend wisselen we immers ervaringen over uw kind uit. Dat betekent telkens communiceren en van elkaar blijven leren.

Quality Time maakt daarom graag tijd voor een eerste, geheel vrijblijvende kennismaking. Daarbij geven we naar wens ook praktische tips over tarieven, de belastingdienst, toeslagen en de leukste gastoudercentrale.

Quality Time is een erkende gastouderopvang en beschikt over de vereiste diploma's. Onze inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang vindt u onder nummer 849092498.

 

 

 

Quality Time Gastouder Doesburg  | info@gastouderdoesburg.nl